Mobire un Alphabet paplašina pilna servisa nomas pakalpojumus Eiropā

Dalīties ar citiem:

Igaunijas uzņēmums Mobire Group, kas jau vairāk nekā 20 gadus ir tirgus līderis transportlīdzekļu nomas jomā, ir paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar pasaulē atzītu uzņēmumu Alphabet. Šī partnerība nozīmē, ka Mobire klientiem Latvijā, Igaunijā un Lietuvā būs pieejami plašāki pakalpojumi, kas atbilst augstajiem Alphabet standartiem.

Andrus Valma, Mobire Group izpilddirektors, uzsver: “Mūsu sadarbība ar Alphabet ir nozīmīgs solis, lai paplašinātu mūsu piedāvājumu reģionā. Tagad mūsu klienti var droši izmantot globāla līmeņa pakalpojumus, kas atbilst augstajiem Alphabet standartiem. Tas nodrošina lielākas iespējas gan mūsu klientiem, gan Alphabet klientiem, kuri vēlas piekļuvi pakalpojumiem Baltijas valstīs. Esmu pārliecināts, ka šī partnerība sniegs būtiskus ieguvumus abām pusēm.” Viņš piebilst, ka, piemēram, ja kāds Mobire klients meklē nomas vai līzinga iespējas Vācijā vai citos Eiropas tirgos, Mobire var to nodrošināt, pateicoties šai stratēģiskajai partnerībai.

Alphabet, kas ir vadošais globālais biznesa mobilitātes risinājumu sniedzējs ar pārstāvniecībām 38 valstīs, šajā partnerībā saskata ne tikai izaugsmes iespējas, bet arī sadarbības spēku ar vietējo tirgus ekspertu. Alphabet International CSO Susanne Loser norāda: “Mobire ir ideāls partneris – viņi ir dziļi iepazinuši vietējo tirgu un spēj nodrošināt visaugstākos pakalpojumu standartus. Mūsu apņemšanās ievērot vides, sociālos un pārvaldības principus (ESG) nodrošina, ka mēs kopā virzāmies uz ilgtspējīgu nākotni.”

Mobire piedāvā vispusīgu pakalpojumu spektru visā Baltijā, ļaujot klientiem saņemt nepieciešamās autotransporta pakalpojumu ērti un bez raizēm, neatkarīgi no atrašanās vietas. Tas ne tikai samazina administratīvo slogu, bet arī apvieno visus ar transportlīdzekļiem saistītos darba procesus vienā pārskatāmā ikmēneša maksājumā. Piedāvātā pilna servisa auto noma ir izdevīga un racionāla izvēle, kas sniedz ne tikai ekonomiskus ieguvumus, bet arī būtiski atvieglo uzņēmumu ikdienas darbību. Mobire izceļas ar ātru un efektīvu pakalpojumu sniegšanu, salīdzinot ar klasiskā līzinga procedūrām, kurās nepieciešams vairāk laika dažādu formalitāšu nokārtošanai, pilna servisa auto noma ir acīmredzami ātrāka un ērtāka alternatīva.

Mobire Group ir daļa no Inbank grupas un ir pazīstams ne tikai ar transportlīdzekļu nomu un līzingu, bet arī autoparka pārvaldību un atbalsta pakalpojumus. Uzņēmuma augstās kvalitātes standarti jau sen ir izturējuši laika pārbaudi, un šī partnerība ar Alphabet ir jauns solis ceļā uz pakalpojumu paplašināšanu un kvalitātes uzlabošanu visā Baltijā.

Alphabet ir vadošais globālais biznesa mobilitātes risinājumu sniedzējs, kura galvenā mītne atrodas Minhenē, Vācijā. Šodien Alphabet pārvalda portfeli, kas sastāv no apmēram 720 000 nomātiem automobiļiem un vieglajiem komerctransportiem no visiem ražotājiem. Kā BMW grupas daļa, Alphabet ievēro tādas pašas augstas kvalitātes un procesa normas kā mātes uzņēmums

Šī partnerība būtiski paplašinās pakalpojumu klāstu Baltijā, sniedzot klientiem iespēju gūt labumu no globāliem risinājumiem un jauniem pakalpojumiem, kas vēl vairāk uzlabos viņu mobilitātes pieredzi.

Vairāk informācijas Alphabet: www.alphabet.com.

Lasīt vairāk